torsdag 31 maj 2012

Gammal vänskap rostar aldrig? ;)

Sista tentan skriven!

Så kan man bocka av ännu en sak. Härligt! Får dock hålla tummarna att man blir godkänd med. På en fråga har halva klassen svarat en sak och andra en annan. haha. och bara den var en fem poängs fråga. I sådana här stunder är det rätt trist att vi bara har en G gräns så den blir lika hög som ett VG på ett annat program. aja! bara att hålla tummarna som sagt!

Nu håller jag på med tvätten, ska bli skönt att få det klart! Ikväll blir det lite träff med klassisarna och imorgon är det hemfärd!

the lucky one

igår trotsade emma och jag tentaångesten och gick på bio! Vi gick först en kort sväng och köpte lite godis hihi. Vi såg the lycky one, en mycket bra film! Och Zac Efron är ju bara sååå snygg hela filmen igenom. En riktig feel-good film!

Nu ska jag strax åka till skolan och skriva en tenta. Och sedan försöka bli klar med projektplanen så att jag kan ta sommarlov! Håll tummarna, stenhårt!!!!




onsdag 30 maj 2012

Dan före dan..

Så var man där.. imorgon är det tenta! Har varit väldigt omotiverad till plugget så det får bära eller brista nu.. men håll tummarna så är ni söta :)

Har pluggat lite grann, men sedan har jag fixat med annat. "Sommarstädat" så här är fint när man åker. Tänkte även tvätta och släpar ner allt och ska precis sätta igång en maskin när jag ser att det är imorgon jag har tiden.. Jaja, får försöka hinna med någon maskin imorgon iaf!

Ikväll ska emma och jag gå på bio. Det blir nog "the lucky one" som båda velat se ett tag! Mys!

Jobbaccesoarer ;)

Har nu fått hem lite grejer som jag ska ha till jobbet. Vet att färgen av någon anledning ser blå ut, men i verkligheten är det klart lila! Skumt :) när man har så tråkiga kläder får man försöka piffa till detaljerna ;)

tisdag 29 maj 2012

Dan före dan före dan..

Idag hade Louise och jag avslutning på engelska kursen. Skönt att kunna bocka av ännu en grej innan sommaren! Har varit intressant och nyttigt att läsa om detta.

Har även försökt plugga lite.. Har gått lite trögt så gick en promenad i det härliga vädret. Lyssnade på gamla pitbull remixer och rensade tankarna. Underbart.

Nu är det desperate sen hade jag tänkt försöka plugga lite innan wermland forever. Jag veeeet att serien är utkass men jag kan inte låta bli hihi.

Nyfikna?

Hämtade ut mina glasögon i Lördags. Jag som haaaatat att ha glasögon, trots att jag haft väldigt diskreta som folk rekommenderat mig att ha "för att det inte syns så mycket då". Nu gick jag emot strömmen och satsade på stort. och markerade! hahaha. Så idag, för första gången sedan jag fick linser/glasögon, har jag haft dem i skolan! Framsteg!!




ska man göra något, ska det göras ordentligt!

heellooo

Försökt att plugga lite på morgonen, men det går sådär. jag är så lat!! och jag vet med att jag kommer bli vansinnig på mig själv om jag kuggar tentan för att jag är lat!!
Ska till skolan nu för sista research-seminariet, sen måste jag försöka sitta och läsa. Men det känns som att det jag kan, kan jag. och det jag inte kan, kommer jag inte lära mig.. aja..


måndag 28 maj 2012

Kvällspromenad i högt tempo

Skoldag

Idag hade vi sista basgruppen vilket innebar fika ute i solen! Så gott! Kladdkaka, kladdkakemuffins, chokladbollar och massa annat.
Vi hade en föreläsning om organisation idag. Väldigt bra och viktigt!!! Hur ställer ni er till donation? Föreläsaren tog upp lite tankeställare.. Skulle du kunna tänka dig att ta emot ett organ, men inte ge?? Sannolikheten är större att du kommer behöva ta emot ett organ/vävnad än att du behöver ge! Tål att tänkas på :) jag är för organdonation men förstår de som i te vill.. Men tänk om man kan rädda livet på någon annan, efter ens död! Helt fantastiskt.

Nu borde jag egentligen tentaplugga och ja.. Jag sitter och läser men det går sådär faktiskt ;p tänkarna smiter lätt iväg till annat ;)

Hej mina vänner!

Oj vilken dålig uppdatering!

I fredags efter föreläsningen körde Johanna och jag till helsingborg! Vi åkte hem till mina föräldrar och slängde oss i vars en solstol direkt :) pappa bjöd på grillad fisk och gott vin! Vid 21 tog vi bussen till fria och mötte upp Issa. Vi var ju bara tvungna att visa upp Strandpromenaden! Johanna var helt uppslukad över hur fint vi har det och tyckte att vi var väldigt bortskämd haha. Vi gick hela fria, gröningen och norra hamnen och kollade socken och hampan, som var helt överfullt. Så vi satte oss på helsing och njöt av varsen drink.

Lördagen, då var vi alla tre på väla tillsammans med lilla neo. Handlade lite och åt lunch innan Johanna och jag skulle vara barnvakt till hennes brors son. Söt liten kille det där! Kvällen spenderade vi då på hotellet och gjorde som alla andra, kollade eurovision!

På söndagen gick vi upp tidigt för att äta hotellfrukost tillsammans med johannas bror och svägerska. Så gott! Körde till ikea och väla en sväng igen innan vi satte oss på gröningen. Karl (min bror) kom också dit. Jag blev miss pinky ska jag tala om.. Tur att det lagt sig! Vi åt morsdagmiddag med grillat kött och goda grejer till det innan vi brummade tillbaka till Kalles! En helt underbar helg!

torsdag 24 maj 2012

sista, och bästa dagen!

Idag var det sista dagen på Thiva. Synd! Har trivts superbra och lärt mig otroligt mycket. Så nyttigt det är att komma få ut och se hur det funkar i praktiken och inte endast teoretiskt. Idag hände det en massa spännande så jag var helt slut i huvudet när jag slutade. Nu längtar jag tills jag börjar jobba i sommar, hoppas att jag ska trivas bra där!

Nu gör jag något som jag längtat efter väldigt länge, packar väskorna inför sommaren! Ska bli härligt att få komma hem. Tjuvstartar sommaren imorgon då Johanna och jag ska till helsingborg för att passa hennes brorsbarn på lördagen. Så imorgon blir det middag med pappa och en drink på stan. Ge oss bra väder!

onsdag 23 maj 2012

Myskväll

Gick som sagt kväll idag på praktiken. Fick sluta tidigare pga vissa omständigheter men lika trött för det är jag. Trots att det inte är lika "tungt" fysiskt är jag helt sliten.

Nu ligger jag i sängen, dricker ett glas rött och ser på Greys. Ibland får man unna sig!!

Måste bara berätta om en god nyhet jag hittade i affären. Kesella citrus! Så god! Hälften den och hälften naturell. Gottit :)

intressanta dagar

Så har jag gjort min andra hospiteringsdag på Thiva. Jag är verkligen jättenöjd. Tycker att personalen är superduktig och pedagogisk och det försöker jag utnyttja så gott jag kan! Fråge-Sara :)

Igår gick jag dag och det var intressant och se hur det gick till då. Patienten ska göras klar för att skickas upp till avdelning, vilket betyder att det mesta ska kopplas bort. Drän, nålar osv. Det är svårt att förklara på bloggen, då det dels kanske inte säger er så mycket, och dels pga sekretess. Men som sagt, jag trivs bra!

Idag ska jag gå kväll vilket betyder att jag börjar 13.30. Jag gillar det, då kan jag fixa med lite hemma innan. Tentan närmar sig och jag har grejer jag måste få klart innan sommaren.


Underbar morgon

Det är verkligen underskattat att gå på morgonen. Inte alla mycket folk ute. Egentligen föredrar jag att gå ännu tidigare än vad jag gjorde idag, men hade lite svårt för att komma upp :)

tisdag 22 maj 2012

trööött

vaknade kl 4 först och var pigg, men nja, inte riktigt läge att gå upp då. lite senare, tjugo i fem, kan jag knappt gå upp! så himla trött!

måndag 21 maj 2012

trött tjej

precis hemkommen från första dagen! Väldigt intressant med massa nya intryck. men ändå lugn!
Som iva-sköterska på Thoraxintensiven har du en patient som du övervakar. Följer blodtryck, saturation, puls m.m. och ja. Som sagt, väldigt intressant. Men man märker hur snabbt man glömmer! Kom knappt ihåg hur man blandade antibiotikadropp? Haha herregud hur ska detta gå i T6.

Nu ska jag börja ta fram kläder som ska med inför sommaren. iiii.. kanske plugga lite eftersom jag faktiskt fick sluta tidigare idag. imorgon börjar jag sju så det var skönt att få komma hem i tid så man kan varva ner!

pirr i magen!

Nu börjar jag bli nervös! Fattar inte varför. Det är fyra dagar, hospitering. Personalen KAN inte kräva att man ska kunna allt, vi har endast haft 10 veckors praktik på sjukhus. Visst, jag var 5 veckor på psykiatrin, men det är inte alls samma sak. Men som vanlig ställer man så höga krav på sig själv!

Har gjort klart matlådor för två dagar, nu undrar jag vad jag ska ha de resterande två? Är redan trött på matlådor. Jag kan inte planera. Tur att jag ska bo hemma i sommar så man kan hjälpas åt lite. Längtar verkligen hem. Kommer sakna kompisarna i karlskrona jättemycket, men saknar mina fina i helsingborg sååå mycket nu! Två veckor kommer gå snabbt, speciellt när det är så sjukt mycket att göra nu!

Håll tummarna för mig idag :)

söndag 20 maj 2012

Summerlovin

Vilket härligt väder det har varit i Karlskrona idag! Jag gick hem till Emma och placerade rumpan på balkongen :) efter ett tag gick vi till Hemköp för att handla lite gott och till Åhléns. Jag måste ha solkräm! Jag blir rödare än en kräfta annars.. Konstigt för jag brukar bli brun men har alltid så lätt att bränna mig!

Så vi mös på hennes balkong med go musik och lite plugg fick vi också gjort.
När vi tröttnade på att sitta promenerade vi ner till en av hamnarna och spanade på folk. Härlig dag!!

Nu står jag och gör matlådor tills imorgon. Denna veckan ska jag hospitera på thiva (thorax intensiv). Ska bli jättespännande! Känns skönt med att det bara är hospitering när man inte varit verksam på sålänge. Hospitering menas med att jag bara ska få en inblick på hur det är, så har inte så mycket att bevisa som på andra praktikplatsen, man kan inte direkt bli underkänd här :)

inflyttningsfest

lördagkvällen började med en pizza från mont martre tillsammans med Emma hemma hos henne. Vi gjorde även supergoda drinkar! Lite strawberry daiuquari-likt. Svårt att få exakt som de gör på krogen, men dessa var minst lika goda!!

Efter ett tag gick vi hem till Johanna&Rebecca som hade inflyttningsfest. Efter ett tag kom större delen av klassen och även lite annat folk! Dock var jag väldigt förnuftig och tog det lugnt. Ingen utgång för Sara :) Så härligt att vakna upp en söndag pigg och må helt bra. Aja, helt bra är det kanske inte, men inte som det brukar vara en söndag iaf ;)


fredag 18 maj 2012

Fredagsfix

Började på min engelska uppgift i morse. Klurigt! Vid 12 gick jag ut för att fixa lite inför imorgon :) stadsrundan avslutade på johannas balkong med en sallad från Hemköp. Den är så god, man kan plocka ihop precis vad man vill.

Nu är jag helt slut och ska sova lite så att jag orkar fixa resten av mitt paper. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon :(

torsdag 17 maj 2012

inte på topp

det var ett jäkla tjatande på mig, men detta har nog varit värsta dagen. INGEN energi alls. Har ändå försökt plugga lite grann och hoppas på att lite har fastnat. Vid 15 kom Johanna på en kopp kaffe, alltid lika trevligt med besök :)

Nu blir det lättsvald middag, soppa som låg i frysen. Praktiskt när man inte orkar något :)

Tennisboll i halsen

Godmorgon. underbart att vakna med ännu värre halssmärta (heter det så?). Det märkliga är (och tacka gud för det...) är att jag varken är täppt i näsan eller har feber, endast ont i halsen och suuupertrött. Hoppas det försvinner snart, ska dricka massor av dryck med ingefära nu..

Idag händer det inget speciellt, men ändå en del. Tänkte slänga i en färg i håret, tvätta och MÅSTE plugga mera. Har egentligen ingen motivation alls till det!

Fick förresten mitt schema inför i sommar. Guuud. Jag kommer bo på sjukahuset.. Jaja, det visste jag ju sen redan. Bara att bita ihop!

onsdag 16 maj 2012

Tillbaka till verkligheten!

Onsdag och ska strax gå till basgruppen. Ska försöka plugga rejält nu dessa dagar innan jag går på min praktikvecka! Har lite extra uppgifter att fixa med :/

Igår åkte Johanna och jag hem till Johan. Efter lite råd av dem fick jag Diklofenak av Johan, lite starkare än receptfria så nu får jag nästan "hoppas" att det är en inflammation i foten, annars vet jag inte vad jag gör. Testade att smörja med voltaren igår, men det var ju rätt klabbigt. För det första är du tvungen att tvätta händerna direkt efter, och då måste jag stå vid vasken, smörja foten, hoppa in på ett ben, vänta tio min (tar rätt lång tid innan det torkar) och upprepa. haha inte det lättaste!

tisdag 15 maj 2012

Godafton mina vänner

Har sovit stora delar av eftermiddagen, det är nog något som inte är helt okej. Sitter iaf och äter lite middag nu, tänkte gå över till Johanna sen.

Har gjort en slags "köttfärssås", med köttfärs (oväntat), stekt svamp, lök. Creme fraiche med smak, lite svampbuljong, pepparkrydda och lite spenat. haha vilken blandning va? Men riktigt gott. Istället för pasta rev jag squash på längden och kokade. Har varit lite för mycket av det goda i helgen och nu när jag inte kan träna heller får jag skärpa mig lite!


Karlskrona

Nu sitter jag hemma i lägenheten igen :)
Sov väldigt dåligt inatt, kände att en förkylning var på g och då brukar jag inte sova något vidare. Vilket resulterat att jag är otroligt trött idag! Var på Ica innan och handlade lite till min hemmakur, ingefära och citron. Här ska vi inte bli sjuka!

måndag 14 maj 2012

Måndagsmys

Körde hem till mina två godingar, Issa och neo. Neo är helt fixerad vid iphonen, tror att han fått det av sin pappa haha. Lite barnvisor på spotten samtidigt och han var nöjd :)

Nu har mamma, pappa och jag precis ätit räkor och ska se en film :) måndagsmys!

sista dagen

på min mysiga hbg-tripp. Just nu är jag inställd på "helsingborgs-mode" så kommer ta emot att åka tillbaka. Men snart har jag tre månader av Helsingborg och då vet jag att jag kommer längta till Kalles, man är aldrig nöjd! :/

Igår hade vi middag hemma och pappa berättade om sin resa i Usa. De har varit i Los Angeles på konferens (tänk om man fick göra det?!) men även mycket ledig tid och har sett Hollywood och Venice Beach osv osv..

Idag tog jag mamma med mig på lite ärenden. Hon fick lov att låna lite böcker åt mig (nu ska jag bara se till att orka ta med dem) och sedan var jag på synundersökning för mina glasisar. så om tio dagar. Det göttiga var att om man handlade för över ett visst pris så fick man ett par ray bans gratis! inte helt fel.. så ännu ett par i samlingen ;)

Nu ska jag försöka läsa lite!

Mina nya glasögon

Vad tycks? Det ingick ny näsa och nya ögonbryn!

söndag 13 maj 2012

Prommis

vid lunchtid tröttnade jag på att ligga och vara bakis så tog tag i mitt liv. Bytade om till träningskläder, på med skorna och pluggade in musiken. Gick hela strandvägen in till stan och hem till Karl&Mika. Heeelt underbart väder och Helsingborg blir extra fint då! Ser framemot sommaren! Efter att ha vilat mig lite hos K&M gick jag hem till nästa person, Bell. Där laddade jag på energidepåerna ;) Delade en halv pizza och sedan tog jag skogshållet hem! Inte så smart kanske med tanke på att jag är pollenallergiker men såå mysigt det är nu när allt slagit ut.




15 km! Inte dåligt för en bakistjej. Gissa om jag är trött i benen nu? En och annan blåsa har också tillkommit..

Jag har det bra

jag har det bra, trots att jag nu är väääldigt bakis. Får skylla mig själv..

Igår var Mamma och jag och fixade massa ärende. Hittade nya glasögon, som nog kommer chocka de flesta. Jag använder ju aldrig glasögon, men nu ska jag fan börja med det. skönt när man inte orkar ta på sig linserna (är blind utan). Ska dit imorgon på synkontroll så får vi hoppas att de blir klara snabbt. Och att jag fortfarande vill ha bågarna imorgon :) Har letat hur länge som helst..
Fixade även massa annat och lunchade i stan. mys. efter allt körde jag hem till Issa och Neo för lite fika och gos med min pojke. Han är så himla go och jag förstår inte riktigt hur en person kan fästa sig så fort i ens hjärta. Min guldklimp!
Mamma och jag gjorde sjukt god mat på kvällen, oxfilé med råstekt potatis, stekt svamp och bea. Efter det körde hon mig hem till Bell där det drinkades en del..
Mötte upp Issa och några till i stan och rockade loss inne på Helsing!

Idag mår jag förjävligt. tog mig hundra år att komma hem igår då bussarna slutar gå tidigt så fick ta höganäs bussen och gå från laröd östra (tar typ 15-20 min). Lovely..


Nu tänkte jag låta iprenen värka och sedan trotsa baksmällan och gå hem till karl och sedan hem till Bell.. Effektiv tjej!

fredag 11 maj 2012

Nu är det dax för fredagsmys

Nu har mamma och jag varit och hämtat mat från Phuun thai, stället i helsingborg som vår familj tycker har den bästa thaimaten! mumsmums. sen har vi hyrt tre filmer och handlat lite godis med. Fredagsmys!

Helsingborg!

Har haft en så sjuk hemlängtan ett tag, så när johanna&rebecca bestämde sig för att flytta fram inflyttningsfesten en helg så tog jag tag i det och bestämde mig för att åka med louise till helsingborg. Ville dels överraska mamma (som varit ensam denna veckan då pappa är i USA) och ja, komma bort lite. Men gissa om det varit svårt att hålla? hihi..

Så idag efter syrabas-föreläsningen åkte Louise, Hanna och jag. blev några stopp på vägen innan jag hamnade i Laröd. Visste att mamma var iväg men fick ringa henne för en stund sedan för att hon inte skulle hinna äta något hos mormor och hon blev nog superglad. Hon fyllde år för ett tag sedan och kunde inte vara hemma då så ville ha myskväll med hämtmat, hyrfilm och godis och bjuda henne på det! så min fredag blir lugn och skön! Härligt!



Denna testade jag idag, efter att ha suktat efter det hela veckan haha. sååå god och tog slut direkt ;)

torsdag 10 maj 2012

Torsdagens träning

Pumpexpress. Dödar mina armar totalt och hoppas på meeega träningsvärk imorgon! Hoppas att de kör detta passet nästa torsdag med (är egentligen röddag). Då ska jag börja med tyngre vikter. Bättre att slänga av än att känna att man faktiskt kunde ha lite mer.

Dansen, svettigt och skoj. Kunde göra det mesta men gjorde lite eget när man skulle böja på foten ;) hoppas detta släpper snart!!

Nu ligger jag i soffan med mitt Goa täcke och lyssnar på regnet som ööööser ner ute. Tycker det är så himla mysigt!

Torsdagsbestyr

Så vad har jag gjort idag? fråga mig knappt.. Var hos Emma och försökte fixa med denna jääävla projektplanen för hundrade gången.. Examen, vad är det? Vi ändrade lite smått men inte så mycket mer, får se vad som händer..

Har fixat och donat hemma i mitt organiserade kaos! Vikt kläder i lådor som legat huller om buller, plockat undan och städat. Duktig tjej! Nu tänkte jag läsa repetera lite syra-basbalans inför föreläsningen imorgon. det handlar om kroppens pH-värden och vad som händer om kroppen hamnar i acidos (för surt) och alkalos (för basiskt). haha detta är typ det jag minns, det är så himla svårt :/

ikväll blir det powerpump-express (överkropp) och sedan ett danspass. Hoppas att foten håller för det bara!

Powerwalk i dimman

Ställde klockan idag med för att hinna en pw innan plugget drar igång. Det är så himla skönt! Louise visade mig runkeeper för någon vecka sedan och den funkar riktigt bra tycker jag. Är nöjd över resultatet med då jag stannade till några gånger (tog kort) och då jag har ont i min fot. Ni vet när man går i högklackat kan man få ont i skelettet vid fotsulan typ? (vet inte vad det heter...) och jag hat sjukt ont. Förstår inte vad jag gjorde i lördags.

onsdag 9 maj 2012

Zumba!

Idag var det zumba på schemat. Kvinnan som höll i det idag är lite äldre än den andra som brukar ha det på onsdagar, men jäkla vilket tempo haha. Och det är inte fin-i-kanten zumba direkt utan verkligen sexystyle haha. Det roligaste är ändå att det är så pass många äldre kvinnor som är med, och kör stenhårt! Man är aldrig för gammal!!

Nu väntar jag på min lax i ugnen.. HUNGRIG!

dead girl walking

känner mig helt slut i huvudet. Vi hade dubbel basgrupp idag där vi gick igenom gamla tentor av akutsjukvård. Spårade ju ut lite då och då och kom med bra tips till Helene, vår handledare. Ni vet appen som låter som en pisksnärt? Den tyckte vi att hon skulle ta till sina små t1 när de inte lyder henne. Sedan finns det även en app som sjunger "Halleluja" ja ni vet? Den ska hon använda när alla klarat tentorna! haha gisses..

Vi promenerade både till och från skolan idag så det har blivit mycket vandrande för min del. Så nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen tills jag ska gå och zumba!

Morgonpromenad

Tänkte försöka chocka kroppen lite, lägga om träningen och öka lite. Började med en morgonpromenad idag. Det är så underskattat! Ett bra par skor, go musik i öronen och det är bara att gå :) dock var det riktigt blåsigt idag, men det gjorde inget.

tisdag 8 maj 2012

arg tjej!

opponeringen gick sådär idag. Är INTE nöjd med kommentarerna vi fick av examinatorn, vi får inget stöd alls och jag är så jävla besviken!! Fick nästan ett psykbryt när jag träffade Johanna så ett gympass var precis vad jag behövde, dax att fylla på med lite endorfiner.

Blev tufft benpass där jag ökade alla vikter och bara körde! Undrar om jag kommer kunna gå imorgon? Efteråt blev det pw på bandet med hög luting. burn baby burn.. typ ;)


Godmorgon mina vänner

Sitter i soffan och dricker mitt creamy blueberry the och tittar lite på film.. Jävlar vilken hemlängtan jag har! :/ det är inte såå längesedan jag var hemma (påsk) men när man vet att det är tre veckor kvar tar det emot.

Ska snart cykla till skolan, opponering på projektplanen. Hoppas att vi inte får allt för mycket att komplettera, men det vågar man kanske inte hoppas på??

måndag 7 maj 2012

Matlagning

Medans jag väntar på att svampen ska krypa rejält kan jag blogga lite. Tänkte göra någon slags svampsås på Sarasvis så vi får väl se hur det blir hihi. Till det tänkte jag ha kyckling och ris.

Har varit på p6 möte idag och vi har planerat hösten lite smått! Kan nog bli skoj ;) var helt underbart väder att gå till skolan men som tur var hade Louise kört för när vi skulle hem var det inte fullt lika härligt..

Det går segt idag..

Min baksmälla sitter nog i två dagar denna gången. Men samtidigt är det inte konstigt efter i lördags :p

Sitter och försöker läsa på om kardiologisk akutsjukvård. Förstår mig inte på EKG och skillnaderna. Misstänker att det är feltryck i ena boken då en och samma arytmi visar olika bilder?? Och medan jag skriver detta inser jag att det säkert är rena grekiskan jag skriver för några av er, men men. Lätt översatt: jag får inte rätt på det!

Ska nog unna mig en powernap. Känner att inget fastnar och är supertrött och vad är det för vits då?

gymmet

ställde klockan idag, åt en banan, tog på mig och promenerade till gymmet. Var ett tag sedan jag körde ett "rent" gympass. 10 min uppvärmning på crossen, biceps, triceps, axlar och avslutar med 15 min på crossen.

Sa även till om frysning av mitt kort. Om en månad är jag skåning och Helsingborgare igen! Då tar jag istället över Karls kort i  tre månader, ska bli skoj! Blir gymmet i Laröd, så inga pass under sommaren, men skönt att det ligger så nära. Då kan det inte bli många ursäkter! ;) Han ska även hjälpa mig att sätta ihop ett nytt program, skönt med någon i familjen som kan sin grej!

söndag 6 maj 2012

Sjuksköterskesittning

Igår var vi några av tjejerna i klassen på sittning. Först tog vi en Fördrink ute i solen, så härligt. Sedan blev det middag, ännu mera dricka och sång. Riktigt trevligt! Blev något dragna och halv åtta var väl vi i form som om klockan vore tolv! Vi ville ta med oss något till Johan, och utanför skolan hittade vi en kundvagn och en vägkon som vi fick för oss att ta med! Haha

Haha jaa vilken förfest sen då. Sen gick halva klassen till Harrys :) kvällen slutade hemma hos mig med Johan och Johanna :)

lördag 5 maj 2012

"mitt hår växer aldrig"

tyckte länge ett tag att mitt hår aldrig ville växa.. Meeen.. här är ett bevis på att hår växer och blir långt, trots klippningar, färgningar och slitningar (plattångande!!!)..



här hade jag precis flyttat till kna..



bild tagen för ca 2 minuter sedan!

Promenad i solen!

Gick min favoritrunda! Den är på drygt 7 km och tar ca en timme och naturen är helt underbar. Vatten heeela vägen och det är så jäkla härligt att gå, lyssna på go musik och drömma sig bort.

Mötte Johanna i stan och handlade vin inför kvällen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta en powernap innan jag möter upp några av tjejerna för en fördrink!

Lördag

Godmorgon sötnosar. Lördag och jag har tvättid idag.. alltid lika roligt. Man går ner likt en zombie kl 7 och slänger i första tvätten, sedan upp och lägger sig igen. Hur ska jag klara av att jobba i sommar?

Jaja, tänkte ta fram alla vår/sommar skor idag med. Och kolla vad man har i klädesväg.. Ekonomin är inte på topp och jag handlar alltid fast att jag kommer på att jag har rätt mycket. Ibland får man hålla sig i skinnet lite ;) Annars får vi se vad som händer under dagen, en promenix i det fina vädret hade suttit på sin plats. Ikväll blir det min allra första ssk-sittning! ska bli skoj!

fredag 4 maj 2012

Till Emma

Idag berättade Emma för mig att hon var inne på min blogg några gånger om dagen. Tyckte lite synd om henne då eftersom jag på sin höjd uppdaterar Max en gång ;)

Ikväll har jag varit hos denna förtjusande unga fröken. Vi köpte godis och jag har varit sjukt sugen på det i flera dagar, så jag krängde nästan ett halvt kilo ikväll haha. Vi har spelat lite Wii som jag fullkomligt sög på. Ska öva upp mig! Såg även en sjukt konstig film, dare. Har ni lite tid över och vill se något skumt, se den! ;)

Min vardag

God eftermiddag :)

Idag har Emma och jag pluggat nästan hela dagen! Duktiga tjejer. Först fixade vi med arbetet vi ska opponera på och sedan har jag jag läst på om skallskador. Går sådär, svårt att veta vad som är viktigt.

Tog paus och handlade lite lunch och sedan har vi fortsatt. Är helt slut i huvudet och hade kunnat somna kl 19 idag känns det som. Kul en fredag ;)

torsdag 3 maj 2012

Gokväll bloggen!

Efter några kvällar iväg och några långa dagar håller jag mig hemma ikväll! Mys :)

Haft basgrupp idag med, nu har jag uppgifter så det räcker och blir över i akutmedicin. Men tentan närmar sig så bara att köra på!

Ikväll var jag på ett pumpexpress pass fokuserar på överkropp/armar och sedan core. Kommer väl inte kunna lyfta något imorgon! :)

Bilden som jag lägger upp har jag tagit från en kompis instagram, men gud vad bra hahaha


onsdag 2 maj 2012

Skoldags

Efter några dagars skoluppehåll var det dax att gå dit igen.. Först basgrupp där vi pratade om brännskador och allt vad det innebär..

Lunchen åts på bryggan eller vad man ska kalla det precis utanför skolan. Vår skola har nog det bästa läget! Supermysigt och härlig sol! Där satt vi i någon timme innan Louise och jag skulle ha vårt seminarium. Som tur var var afrikanerna uppbokade med annat så vi kunde ha det på svenska, plus att det gick mycket snabbare.

Nu ska behöver jag en liten tantvila innan jag sätter igång med plugget., och ikväll blir det dans! :)