tisdag 31 januari 2012

Lite värme

Mina nya favoriter; rhubarb and vanilla + creamy blueberry

Ord på känslor

Läser en bok till en studieuppgift i skolan "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva". Som ni ser på bilden är det Ann Heberlein som skrivit den och det är en kvinna som har en manodepressiv sjukdom. Hon är helt otrolig med att sätta ord på känslor. Ann öppnar verkligen upp hela sitt liv och beskriver detaljerat om hur det är att leva med en manodepressiv sjukdom. Absolut läsvärd!!

Men det var inte det jag ville poängtera utan det var ett stycke som hon skrivit som kunde varit taget ur min mun; "Jag har försökt att ge det jag har. Till någon som inte vill ha det jag försökt att ge. Och det finns naturligtvis de som försökt att ge mig det som han eller hon har att erbjuda. och då stöter jag bort dem. Då avvisar jag dem. Kärlek. Omöjlighet."




tisdag

S åkte hem imorse och Emma gick precis.. Så nu sitter jag ensam och försöker få inspiration till vår projektplan. är inte det lättaste. Hade absolut kunnat tänka mig en studiepaus nu, så omotiverad är jag! Förstår inte ens att jag skriver så, jag som egentligen älskar min utbildning men när allt går emot en.. Att jag dessutom är förkyld och inte kan träna gör mig ännu mer less. Jag vill ju komma igång nuuuu.. Istället blir det massa god mat och annat gott och stillasittandes haha. jaja. Ska väl bli frisk snart!



måndag 30 januari 2012

måndagsbarn

sitter med mitt kaffe och är nöjd efter dagens basgruppsträff. Vi får verkligen in intressanta diskussioner om vården och mötet i vården. Tänkte ta tag i min studieuppgift om islam och mötet med svensk sjukvård så jag blir klar någongång!
Annars blir dagen rätt lugn, försöker övertala S om att vi ska äta indiskt idag, har varit sugen på det hur länge som helst!



söndag 29 januari 2012

Ångest

Om det är något jag hatar så är det att göra saker ensam; gå på stan, äta, ja vad som. Och här sitter jag, på subway i Hässleholm, ensam. Tåget strulade i Tyringe så jag missade knatåget precis. Vilket betyder att jag har ca en timme i denna fiina stad ;) nu har jag dock ätit upp och funderar på att gå och köpa choklad att trösta mig med, eller som uppmuntring för att jag faktiskt åt ensam...

Söndag

Vid lunchtid idag kommer min kusin, hans fru och deras lilla dotter hit tills oss. Ska bli så mysigt då jag inte fått träffa henne än! Tyvärr har jag gått och blivit bålförkyld så blir väl inget bebismys för min del men får väl njuta av henne på håll! :)

Cirque du Soleil

Igår var som skrivet hela familjen i Malmö och gick på Cirque du Soleils show Salttimbanco. Heeelt fantastisk! Jag hade inga förväntningar alls och visste knappt vad det var för något, men gillade det så mycket! Kan absolut tänka mig och se deras andra föreställningar. De var superduktiga och jag älskade deras dräkter. Svårt att beskriva och tyvärr (men förståeligt) fick man varken ta kort/filma så jag lånade lite från google..


lördag 28 januari 2012

Lördag förmiddag

Sitter och inväntar tiden.. Ska ta tåget ner till malmö strax, för att gå på Cirque du Soleil med familjen. Känner mig inte jättepigg, men får bita ihop lite. Ska iaf bli mysigt att träffa mamma och pappa lite, behöver det!



o

fredag 27 januari 2012

Min fredag

Idag gick emma och jag på stan för att slösa upp CSN! Blev en ny kofta, ny träningstopp, lite underkläder och parfym. Mina är nästan helt slut och vill vänta med att köpa tills jag är (om jag nu kommer iväg...) till Kastrup så fick bli min budget variant från bodyshop; love etc. Men den är lika god för det ;)

Lunch åt vi på ett thaiställe som hade buff'e och jag åt för tre dagar!
Efter allt springandes vart min kropp helt slut och fick sova några timmar.


Ikväll har jag myst hos emma till filmen midnight in Paris! Åt godis och hade det bra :)
Är hemma igen och har krypt ner i sängen och ska läsa lite till en uppgift i skolan, ska hålla lite föredrag om islam och muslimers möte med svensk sjukvård och vad som skiljer sig! Riktigt intressant, tycker jag!

Fredag

Igårkväll ringde S och frågade om jag ville ha sällskap och jag är ju inte sen på det.
Åkte och handlade lite att äta till mig och annat gott och satte igång en film. Ett gott glas vitt slank även ner i förhoppning om att bakterierna skulle dö ;) men nja det måste vara ett virus för har sovit så dåligt inatt!
Halsen stacks och jag har sovit oroligt och svettats. Kl 8 fick jag nog och gick upp och duschade av mig och nu sitter jag i soffan men en kopp the och boken "att förstå vårdvensksap".

CSN trillade in på kontot igår så blir en sväng på stan med emma innan vi tar tag i den fantastiska projektplanen! Märk ironin...

torsdag 26 januari 2012

vilken uuuuunderbar dag!

Mötet gick sådär, tyvärr måste vi göra om en hel del. Våra terminshandledare har sagt en sak och nu kommer examinatorerna och säger tvärtom. Så imorgon är det nya tag. Men fy vad det känns tufft, speciellt när man är lite halvkrasslig som mig och inte vill göra något alls.. Dessutom har de ändrat examinationerna från v 2 till v 6 och nu slutligen v 10. Perfekt! Den veckan jag är iväg! Så nu blir det väl ingen resa heller! Jävla jävla skola hur fan kan man göra så? Blir så irriterad, man planerar ju efter de scheman man fått ut!

Efter skolan hämtade S upp mig och han får mig ju alltid att bli mycket gladare. Behövde verkligen det. Han bjöd på riktigt god middag; varmrökt lax med potatis och hovmästarsås! Nu ska jag krypa ner i soffan till greys och äta glass och dö lite. 


 

Hade kanske lite fel skor idag?

Godmorgon sötnosar

Igår började jag få ont i halsen, skoj! Så efter att vi gottat oss med räkor åkte vi faktiskt och köpte glass. endast i syfte för den onda halsen då ;) Vaknade upp idag och det var ännu värre så antar att det inte hade så god effekt. Blir en lugn dag med en föreläsning på förmiddagen och i eftermiddag blir det grupphandledning på projektplanen och jag vill inte alls! Men som Emma skrev till mig igår, att det ska bli skönt att ha det gjort och jag kan inte annat än hålla med. Bara att stå ut och kämpa fast att man tycker det är jobbigt!



onsdag 25 januari 2012

En heldag i skolan

idag hade vi en föreläsning om "Kulturmöten och kulturkrockar i vården". Tyckte att föreläsaren var helt fantastisk och fick verkligen med sig hela klassen. Engagerad och kunnig! en riktigt intressant föreläsning med andra ord, det är mycket spännande och nyttigt!


Vi har även haft basgrupp idag, en rörig sådan enligt mig. Jag är inte alls insatt i omvårdnadsteorier och är inte alls förtjust i filosofiska ting men men. Bara att bita ihop och försöka.

Eftermiddagen ska jag spendera tillsammans med tvättstugan och lite plugg. jag nämnde för S häromdagen att jag hade cravings efter räkor och var sugen på räkfrossa och gissa vem som ringde och frågade om han skulle köpa med sig räkor till ikväll? muuuuuums :)

tisdag 24 januari 2012

Om att vara stressad

Efter att ha arbetat i stressade miljöer har jag lärt mig hur man på olika sätt kan lura hjärnan att inte påverkas speciellt mycket, men kroppen, den är svårare. Jag märker på olika sätt att den tar stryk just nu. Det är mycket som cirkulerar; skola, privat och träning. Det ska passas den ena tiden efter den andra.. jag måste anpassa mig efter andra och då hamnar min egentid rätt långt ner, något som jag annars tycker är viktigt att prioritera. Jag hade verkligen behövt mer timmar på dygnet!
Men som jag skrev så märker jag att kroppen inte vill mer, vid helt fel tillfälle. Så jag vill ha lite hjälp av er, Vilka är era bästa knep att stressa ner? Något knep som kanske inte tar så lång tid? Hoppas nu att ni kan vara gulliga och ge mig lite feedback...

Dagens träning

Tid för ett kettlebellspass och cardio!

Tisdag

Morgonen/förmiddagen har S distraherat mig från plugget, inte bra! Men nu har han åkt och jag har satt mig och laddar upp med lite kaffe. Tänkte läsa lite om lidande/hopp för att få inspiration till projektplanen!


måndag 23 januari 2012

Halv åtta på bredis

Består av



Måndagsunderhållning

Efter att ha spenderat eftermiddagen med att se klart Skärdgårdsdoktorns sista avsnitt har jag nu inga ursäkter; det är jag och relationsteorierna som ska umgås! Varför man behöver teorier kring relationer vet jag inte ännu, men antar att det är det boken ska förklara?


Måndag

Sitter nyduschade, skypar med Bell och njuter av en Celsius. Alltid trevligt att höra vad den filuren har för sig!

Dagens träningspass blev rätt svettigt, 20 min på crossen och 20 min på bandet och några benövningar. 



Dag 1

Nu kör vi!


söndag 22 januari 2012

Vintervitt

Trots att snön kanske kommer lite olämpligt kan jag inte låta bli att gilla det lite grann. Den får mig att längta till v 10, Italien och skidåkning!!

Saknar

Det finns vissa saker jag saknar när jag bor hos mina föräldrar och det är:
  1. Min dusch!!!
  2. Att kunna välja när man vill vara ensam

 Vad jag menar med det är; att m + p har någon "energisparande" dusch, vilket betyder att strålen är KASS! för mig med tjockt hår tar det dubbelt så lång tid att duscha, så energisparande my ass.. ;)

 Även om jag är väldigt sällskapssjuk av mig, så vill jag välja när jag vill ha sällskap! Som i morse när jag vaknade på soffan (haha fråga mig inte varför) så ville jag bara vara i kna i MIN lägenhet och MIN säng.

Det första när och om (?) jag kommer hem idag är att; städa kliniskt rent, duscha av mig tåget och krypa ner i sägen och bara vara själv! Lovely!!! :)

trött tjej

igår var vi hemma hos en tjej som heter Cassi, Louise i min klass bästa kompis, men vi har även gått i skolan tillsammans. Haha världen är liten. Iaf, så var vi fem tjejer (Malin, Johanna, Louise, Cassi och jag). Satt och snackade om allt mellan himmel och jord och sedan blev det en tur till Tempel. Bra musik men åldern vart ju typ 18. Jättesynd! Så Tant Sara beslöt sig för att ta bussen hem.


Nu har jag skypat lite med mitt hjärta (Johanna) och kollar hur tågen går. MÅSTE tillbaka idag och självklart ska det snöa = tågen går inte som de ska då...
 Nu får ni ännu en egobild på mig, har inte så mycket annat skoj att ta kort på ;) 


lördag 21 januari 2012

redo för fest!

Nu har jag bytat om och såhär ser jag ut ikväll! Min första åtsittande klänning tror jag?? Har alltid tyckt att jag varit för "kurivig" vad jag nu fått det ifrån? Kurvor ÄR snyggt!!! Synd att man inte ser ryggen på klänningen, den är faktiskt jättesnygg. Öppen och det liknar rosetter.. får se om jag kan få någon bild på det med.. Hoppas att ni får en trevlig lördagkväll!


godmorgon!

Känns det iaf som, har sovit bort hela eftermiddagen. Har varit en jobbig vecka och mår väl inte helt hundra nu heller när skolan krånglar och har sig, motivationen är inte på topp om vi säger så... Men ska släpa in mig i duschen och byta om, hoppas att få lite energi utav det!



Lördagmorgon

Sitter på öresundståget mot Helsingborg och just nu befinner vi oss i Kristianstad! Har försökt sova bort tiden och det har gått rätt bra trots att tåget har de mest obekväma sätena!

Anledningen till varför jag åker till Helsingborg idag är för att ikväll blir det utgång med Malin och några andra fina tjejer! :) blir en tidig hemresa imorgon men vad gör det, det är de värt!

fredag 20 januari 2012

spelkväll

Min fredagkväll har jag spenderat hos Emma&Philip och lite sällskapsspel. Började med "risk", som vart första gången för mig. Gick väl sådär när jag satsade på den svåraste kontinenten ;) Monopol gick inte heller så bra, men men.. Vad gör det, hade en riktigt trevlig kväll ändå!



lördagspepp

 



Jag längtar tills imorgon!

Paket!

Hade nästan glömt att jag lagt in en beställning på gymgrossisten i veckan. Men nu är det här och även om man vet vad det är känns det spännande. På måndag är det nya tag som gäller!

Pasta Scampi

igår försökte jag på mig en rätt inspirerad av Bell och Café Viva i Helsingborg, nämligen pasta scampi.
Detta behöver du:

  • Fryst scampi
  • Wookgrönsaker
  • Tomatsås
  • Sambal Oelek
  • Vitlök
  • Pasta (jag hade färsk pasta)
Såhär gör du:

  • Stek Wookgrönsakerna på hög värme, sänk sedan värmen och tillsätt tomatsåsen
  • Pressa i en vitlöksklyfta (mer om man gillar det ;)) och rör ner sambal oelek efter smak
  • Samtidigt som du häller i pastan i vattnet (som ska kokas i ca 3 min) lägger du i räkorna och höjer värmen. Låt inte räkorna ligga i för länge, de ska endast värmas! Det är lätt att de blir torra/sega annars om de är i för länge.
Jag blev själv väldigt nöjd och jag tror att sällskapet också gillade det! Gott med lite sambal oelek med så det får lite sting!  

torsdag 19 januari 2012

Matlagning

Och då ska man väl ha det bra?

Torsdag

Det är läskigt hur fort dagarna springer förbi. Har ju som skrivit börjat läsa en ny kurs "Det vårdande mötet och den vårdande miljön" något för mig väldigt inressant, jag är ju en sån tönt ;) Så förmiddagen har jag spenderat med att läsa lite om det.
Vid 13 kom Emma över och vi började fixa lite med vår projektplan. Vi kämpar verkligen med den, vänder och vrider och tänker om och motivationen är väl tyvärr inte på topp heller nu. S var en klippa och lagade lunch till oss, spagetti och köttfärssås, såå gott och välbehövligt! Man blir lite bortskämd ;)

onsdag 18 januari 2012

Bosu

Nyduschad och trött tjej efter dagens bosupass. Ny koreografi för i vår och det är alltid lite extra jobbigt då tycker jag :) Nu väntar jag på att S ska komma hit efter sin träning sen ska vi väl laga något gott (hoppas jag?!!)



Onsdag

Har suttit med Emma och försökt få ihop det här med projektplanen. och det är verkligen ett projekt. Är så trött på det och vi kommer ingenstans känns det som, vi står och stampar på samma ställe. Utan 40 T6or är det endast 15 som fått sina C-uppsatser godkända (ryktas det om...) så hellre nu än då säger jag!!

Ska plocka undan lite här hemma, sedan ska jag på termin 5s första basgrupp!

tisdag 17 januari 2012

ibland har man inte huvudet med sig

fick veta för ett tag sedan att min vän Malin, som jag inte träffat på länge, att hon skulle till Helsingborg i helgen. Jag sa att jag inte orkade, för att vi har mycket i skolan osv.. Idag när jag stod på crossen slog det mig, vilken dålig vän jag var haha. Vi har inte träffats på länge och jag kan inte ens ta mig en dag för att åka och träffa henne? Jag som svurit på att aldrig bli sådan, jag hatar sådana människor!

Så efter att ha tagit mitt förnuft till fånga blir det en lördagkväll i helsingborg. och ingen längtar mer än jag!

  


Fina vi är va? :)

Kettlebells och Cardio

Idag körde jag för första gången ett helt pass med Kettlebells. och jag gillar det!
När vi kom dit skulle man vara två och två och jag kom ju ensam.. Men hittade snabbt en tjej som var i samma sits som mig. Passet gick ut på att man i 45 sek körde en kettlebellövning och 45 sek en annan övning (rygg, mage, pulshöjare). 30 min var rätt lagom för detta passet, känner att jag har ont i händerna nu! Men ska nog gå dit nästa vecka igen!
Efteråt körde jag 30 minuter på Crossen, kände att jag behövde svettas lite!

Kettlebells

Efter att ha skypat med både Malin och Bell ska jag nu snart byta om. Ska testa på Kettlebells idag. Kan bli tufft och det hoppas jag på! Passet är bara 30 minuter så det ska man väl stå ut :)


måndag 16 januari 2012

Måndagsmys

Sista tvätten hänger på tork och jag ligger i soffan och myser till Skärgårdsdoktorn :) imorgon börjar t5!! Heelt galet :)

Väntar

Sitter och väntar på att min ena maskin ska bli klar, såå drygt. Kommer ta lång tid idag med, gillar inte alls att vi har så få tvättider.


morgonens svarta guld..

snart ska Emma och jag sätta igång med våra korrigeringar av projektplanen och det känns som om jag behöver inta lite av detta då...
 


Igår blev jag hämtad på stationen vilket var otroligt skönt, det var ju hur kallt som helst! Blev mys i soffan och vi gav äntligen filmen "warrior" en chans och den var mer än bra :)

söndag 15 januari 2012

Karlshamn

Väntar på att tåget ska köra vidare från karlshamn. Är otroligt uttråkad och kissig, värsta kombinationen. Nu Längtar jag hem! Ska ta mig en lång dusch och byta om till mjukis och bara vara!

Så bär det av mot kna igen

Tiden går fort när man har roligt. Ska strax åka tillbaka till kna och min verklighet där. Känner mig lite svajig i humöret om ni förstår vad jag menar? Förmodligen är det en kombination av PMS och all stress runt omkring, känner mig inte alls bra för tillfället :(

Tog några fina bilder från bilen vid Strandvägen som får avsluta min helsibgborgsvistelse.

Vart är mitt huvud?

vet inte vad jag sysslat med de senaste dagarna men hjärnan har jag nog tappat någonstans. vart helt hundra på att vi hade vår introduktion imorgon och fattade inte vad de andra snackade om, vaddå tisdag? Jaja, skrev ut papprena och jovisst, introduktion tisdag 17/1..

Så egentligen hade jag kunnat vara kvar en dag till, men behöver verkligen tvätta och greja så lika bra att ta sig dit.

Snart kommer släkten hit och vi ska fira pappas + två av mina morbröders födelsedagar. Blir fisksoppa och dinkelbröd. muuums

lördag 14 januari 2012

aktiv

Vet inte om det beror på att jag inte har något liv eller gjort en massa som gör att jag är så aktiv här? ;) Hoppas på det sistnämnda.. ;) och att ni gillar det :)

Har iallafall haft en riktigt bra dag idag, myst med Issa, familjetid och planerat lite inför skidresan. Längtar! Behöver verkligen komma iväg..
Nu ska jag lägga mig och läsa lite i Zlatan-boken!

Pappas dag

Pappa fyller år i veckan men eftersom jag inte kommer att vara hemma då firar vi lite ikväll. Vi håller på att laga mat och på menyn står det schnitzel med rödvinssås och rösti. Mums!



För övrigt har Issa lurat på mig massa appar idag, bl.a. Instagram. Där heter jag sarablomquist88 om ni vill följa mig!

Fam. Jönsson/Gustavsson

Sitter hos min favoritfamilj och gosar. Vi har gått en lång runda tillsammans med issas mamma och varit ute i solen. Behövde det!

När vi kom hem fikade vi gott! Härlig lördag!

FutureSex/LoveSounds

Om det är en skiva jag har svårt att tröttna på, så är det Justin Timberlakes skiva FutureSex/LoveSounds. Den har gått varm hela morgonen och jag blir på solskenshumör av den! :)
Har precis ätit en lång frukost med mina föräldrar och tagit mig en lång dusch. Härligt. Nu ser jag framemot att få träffa min favoritkille (och tjej...;))

En kväll i Lund

igår körde fam. Blomquist + Mika till Lund för lite underhållning. Johan Wester och Anders Jansson (skaparna från Hipp Hipp) ska sätta upp en ny show, Köp mjölk, skriv bok och körde en test version av den. Förväntningarna var inte så höga från min sida och blev positivt överraskad. Trevlig och roligt och blir nog biljetter till den riktiga showen sen. Älskar dessa kvällarna med min familj, det är verkligen kvalitetstid. Efter det åt vi på ett ställe som heter Glorias i Lund, en sportsbar. Åt Tijuana burger vilket var hamburgare med ost, bacon, chipotlesås och guacamole. mumsmums! Mätta och belåtna körde vi tillbaka till Helsingborg.

fredag 13 januari 2012

Soffhäng

När jag kommer till mina föräldrar är det som om all energi går ur en.. All stress tar ut sig och jag orkar ingenting. Efter intervjun la jag mig i soffan och somnade och har inte rört mig sedan dess. Otroligt skönt, det behövde jag.

Ikväll ska min familj, plus min brors tjej till Lund. Blir säkert mysigt :)

Lycklig tjej

Precis kommit hem från en arbetsintervju, och en lyckad sådan! Så i sommar ska jag jobba som usk på mag/tarm kirurgen i Helsingborg. Längtar och ser verkligen fram emot det! Hade min t3 praktik på en likadan avdelning i karlskrona och tyckte verkligen att det var så intressant och roligt. Hoppas att jag kommet att trivas lika bra här!!

torsdag 12 januari 2012

Mot helsingborg

S kom över till mig igår efter att han spelat klart, vilket gjorde mig glad :) ännu gladare var jag imorse när jag såg hur vädret var och jag insåg att jag kunde få skjuts till stationen ;)

Snart ska tåget rulla mot hbg, hoppas på en problemfri resa! Ikväll blir det lite avskedskramkalas med bell som ska på äventyr i sthlm! :)

onsdag 11 januari 2012

Onsdag

har inte varit speciellt aktiv idag. Körde ett rätt tufft pass på gymmet iofs, men det är allt. Så jag vet inte alls vart timmarna tagit vägen idag!
Har haft S på besök idag vilket var dagens höjdpunkt, såklart! alltid lika trevlig med sällskap :) Har för första gången i mitt liv testat på indisk mat med, åt någon slags kycklinggryta med ris och ett bröd till det. Såå gott så det lär inte vara sista gången! Tyvärr hade jag tagit ut köttfärs från frysen för att göra biffar ikväll och iom att jag åker till Helsingborg imorgon får jag stå och steka lite nu och frysa in ;) jaja. matlådor är alltid bra att ha!

Onsdag

Sitter och försöker peppa mig själv till träningen, går sådär. Trots att det är det första och sista på min "att göra lista" för idag. Eller ja, måste packa lite med, ska till Helsingborg imorgon! :)

tisdag 10 januari 2012

I mina öron

När jag kör kondition klarar jag inte av någon mesmusik, det ska vara musik med bra pump i. Några av låtarna som går varma är;

  • Nicki Minaj - Roman's Revenge
  • Nicki Minaj - Muny
  • Nicki Minaj - Blow Ya Mind
  • Nicki Minaj - Roman in Moscow
  • Rihanna - Cockiness (Love it)
  • Beyonce - Countdown
  • Dj Felli Fel ft. Akon, Pitbull, Jermain Dupri - Boomerang


projektplan

idag var tanken att vi skulle haft opponering på vår projketplan, men istället har alla seminarium blivit inställda pga examinatorerna inte tycker att vi gjort rätt. Jävla BTH. alltid ska det vara problem. Vi har ju Pbl, vilket medför att vi som studenter förlitar oss på våra handledare helt. Men nu har det blivit "missförstånd" mellan handledarna och examinatorerna vilket gör att seminarierna skjuts upp tre veckor och vi ska få handledning utav dem. Visst, det är väl bra att det görs ordentligt men jag ville ju bli av med detta NU!

Så hela förmiddagen har klassen spenderat i skolan för att lyssna på lärarnas snack. Att de dessutom inte kan betee sig som vuxna människor och "skriker" på varandra gör ju inte saken bättre. Lagom irriterad ;)

Jaja, blev iaf på bättre humör när jag kom hem och S var kvar. Så nu är jag mitt vanliga glada jag efter lite mys :)
 Tänkte äta lite middag och sedan bege mig mot gymmet!

måndag 9 januari 2012

Måndag

Tänkte powernappa lite nu innan jag ska köra tre expresspass; bosu, pump och core :)

Igår hade jag en supermysig dag med emma och sedan fick jag finbesök på kvällen som innebar thaimat, film och gos! :)

söndag 8 januari 2012

Söndagmorgon

Började min söndag på ett helt fantastiskt sätt, skype med J! Tänk att där sitter hon i Botswana och här sitter jag i Sverige!
Nu sitter jag och äter frukost och ska strax börja med lite plugg. Vi har opponeringsdag på tisdag så måste läsa igenom alla arbeten som kommer att presenteras den dagen + lite extra på det vi opponerar på.

På träningsfronten blir det vila idag, har en sjuuuk träningsvärk. Känns som om jag har en inflammation i hela kroppen :/ Massage nu tack!

Gokväll mina fina

Har varit borta på krebo och haft lördagsmys med Dennis och johan. Vi har tittat på gladiatorerna och dumpad och däremellan har jag pratat en lååång stund med Johanna/Rebecca. Känns skönt att veta att de är framme och att allt är bra, men Gud vad jag saknar dem!!
Nu har jag krupit ner sängen och tänkte börja läsa i en bok jag lånat av johan, alla säger ju att den ska vara bra :)


lördag 7 januari 2012

blodsmak

Crossfit: " Styrketräning i intervaller där du själv pressar dig till max" Så beskrev Loket det. De glömde säga bort blodsmaken och kräkkänslan som skulle uppstå. Asså fy. Det var längesedan jag tog ut mig så. Trodde faktiskt att jag skulle svimma/kräkas x antal ggr och fick dra antal djupa andetag. Varje övning var i 40
sek och sedan kort kort vila. Det var även mycket inslag av pulshöjande övningar så hjärtat fick sin träning med.
Tyckte att instruktören vart grym så detta passet ska jag försöka klämma in en gång per vecka! 

Sitter nu nyduschad och ska snart göra mig redo för en sväng på stan med Emma.

Lördag

sitter och försöker peppa till mig inför lördagens pass. Ska testa något som heter Crossfit, hoppas att det är roligt! Är dock lite mör efter att inte tränat på så länge, men man får ta i så mycket man orkar :)



   

Piggtjej_88

fredag 6 januari 2012

Fredagsmys

Sitter och myser i soffan efter middagen med ett glas rött och oasis spelandes ur högtalarna. Har sagt att jag "får äta vad jag vill" denna veckan med men har trots allt det inte spårat ur totalt. Blev lax och bulgur :)

Snart kommer emma över för lite mys!