lördag 31 december 2011

2011 går mot sitt slut..

När jag tittar tillbaka, har jag svårt att se något negativt. Man får försöka vända allt till något positivt!
Började min tredje termin på ssk-programet, förmodligen den roligaste men även tuffaste! Mycket plugg och stress. En heeelt fantastisk praktikplats på kirurgen, känns just nu som om det är min grej! 10 otroligt roliga och lärorika veckor!
Hade mycket mys och bus med tjejerna (och killarna), min extra familj, i karlskrona.

Sen gick ju min älskade, fina morfar bort. Vilket jag tog väldigt hårt och fortfarande inte kan förstå. Han fattas oss alla till tusen, men jag vet att du har det bättre där du är nu. Han mådde inte bra i slutet och jag är på ett vis lättad över att allt hände som det hände. Men det är ett stort tomt hål i mitt hjärta..

Sommaren spenderades i Helsingborg med jobb på Bergalidens vårdboende. Och vad jag trivdes! Älskar att jobba med äldre människor. De har sådana personligheter och är så underbara!

Fjärde terminen började, något som jag tyckte var otroligt roligt! Älskar min utbildning (för det mesta). Fick testa på psykiatrin som jag också älskade! (Vad ska man nu välja??). Vänner kommer och vänner går, Malin flyttade till Norrköping men finns i mitt hjärta, så nära! Vissa vänner tappar man kontakten med, något jag lärt mig att inte sörja över. Vänskap är en tvåvägs relation!
Min fina barndomskompis Issa, fick sin son Neo. Något jag är stoltare över än vad jag någonsin hade kunnat tro!
Fått flera fantastiska människor nära inpå mig och jag är så lycklig! Älskar verkligen det livet jag lever och är så tacksam, varje dag!


 mina fina tjejer, tack för ert stöd genom året! NI är helt fantastiska och jag älskar er så mycket!

fredag 30 december 2011

Godafton mina kära

minns knappt vad jag skrev sist? Dagarna springer iväg och magen börjar pirra! Snart kommer jag få vara i min älskade lägenhet igen! haha det är sjukt vad jag längtar efter den. Önskade dock att jag kunde ta med många av er dit!

Igår spenderade jag dagen hemma.. satt i soffan från 10-18 kanske. det enda vettiga jag gjorde var att duscha! Kvällen spenderade jag hemma hos Issa och Patrik och såg en bra film, Dream House!

Idag har jag varit lite mer aktiv, som tur är. På förmiddagen/lunchen var mamma, karl och jag hos mormor och umgicks lite med henne. Åkte hem till Bell efter det och där såg vi Harry Potter 5 och In time(??).. Gjorde en god middag med, pasta scampi, precis som vi gillar!

torsdag 29 december 2011

Förlåt..

att jag snällt om kommentarerna.  Malin hörde snällt av sig till mig och berättade att man endast kunde göra det om man hade ett googlekonto. Fixat och åtgärdat, nu kan ni kommetera så det ryker! ;)

onsdag 28 december 2011

Glass med varma hallon

Efter en dag på väla med m+p åkte jag till Bell. Vi placerade oss i soffan och såg på Harry Potter fyra. Vi SKA se alla filmer! :) Bell gjorde en supergod tacogratäng och till efterrätt åt vi glass med varma hallon. Muuums!

Besviken tjej

Jag skriver, skriver och skriver och lägger in bilder, men ni orkar inte kommentera en endaste gång! BESVIKEN!




reunion

Körde hem till Issa och gosade lite med hennes och Patriks fina Neo. Och tvingade honom att posa med mig, gäller att lära sig tidigt! :) Efter ett tag kom Cicci, Elin och Amanda. Hade mycket trevligt, de är verkligen så goa. Elin och Amanda har jag inte träffat på såå länge.


 

Fina vi är va?? :)


 

Issas fina Vilda! Älskar välkomnandet man får av den tjejen!

tisdag 27 december 2011

Heldag

Sitter och tråkar i bilen så kan lika gärna blogga lite :) min faster skulle skjutsas till Varberg så vi tog ett stopp i Halmstad hos några släktingar och fikade. Så gott! Nu är vi påväg mot Helsingborg igen och jag håller på att bli åksjuk nu så bäst att sluta haha.

måndag 26 december 2011

Annandagen hos Familjen Blomquist

Eftermiddagen hos tillbringades på ett för er konstigt sätt men fullt normalt för mig om man lever med min familj, nämnligen Kalle. Det hanns inte med på julafton och gud förbjude om min pappa missar sin 50e kallegång.. men det är lite småmysigt, det måste jag säga.. så julfika och lite kalletittande. Johanna ringde och "störde" läs; räddade, mig och jag fick prata lite med min saknade vän!!


 

Hur snygg bror har inte jag då? Lite uppvisning av nyårs outfit (inte byxorna dock)! 
(nu blir han nog sur för att jag lägger upp denna, shyyy)

Sedan åt vi en fantastisk middag hela familjen, min faster och Karls flickvän Mika. Mamma och Pappa hade gjort anka, hasselbackspotatis och apelsinsås! Det går ingen nöd på mig här! Till det två olika Bourgogneviner, otroligt gott!
 

Efter middagen blev det ännu mera tvmys, eller filmmys, till Pulp fiction. Jag har aldrig sett den så det var minst sagt intressant! Nu tänkte jag dock bädda ner mig och se det sista avsnittet av julkalendern, bättre sent än aldrig!

Nike free tr fit winter

Idag har jag fyndat. Har velat köpa nya träningsskor länge och idag slog jag till på ett par "nike free fit winter" i en läcker rosa färg. De känns verkligen supersköna och längtar efter att testa! Från stadium för 699 istället för 1099!

Juldagen

Igårkväll åkte jag till cicci och Jocke. Vi spelade Uno, drack gott och hade allmänt trevligt :) vid 23 gick cicci och jag vidare för att träffa en annan tjej, Elinor, för att gå ut på ett ställe som heter sirocco. Blev inte jättesent men jag gillar inte att ta taxi så jag fick den goda (??) iden om att promenera hem. Sju kilometer. Tur att jag hade lågskor! Där gick jag i blåsten och sjöng högt till Timbuktus låtar. Fin syn ;) såhär såg jag ut igår, observera att jag hade strumpbyxor ;)

söndag 25 december 2011

Min julafton

Hade en supermysig afton med familj, faster, mormor och morbror x 2. Jullunch, fika, julmat. Eftersom vi äter så mycket hinner inte tomten komma till oss, men lika glad för det är jag, jag får julafton idag med! Alla sov över här hos mina föräldrar och dagen började med en dunderfrukost med massa gott!
Min lillebror och jag



Levande ljus i granen ska det vara!

lördag 24 december 2011

Julafton!

Startade min julafton med en lång promenad genom hittarp/laröd. Riktigt mysigt. Nu väntar vi på mina två morbrödrar och min mormor sedan blir det dopp i grytan! God jul på er :)

fredag 23 december 2011

Dan före dan

Har flängt runt på väla med cicci och Jocke idag. Fixat sista klapparna och haft allmänt trevligt. När jag kom hem vart jag helt slut i huvudet och behövde lite frisk luft, så beslöt mig för att ta en promenad, trots regnet! Det är så uppfriskande att gå i lagom kyla och med bra musik i öronen! Ikväll ska vi tjuvstarta från julbordet och det är nog fler än jag som är sugna, eller vad tror ni??

torsdag 22 december 2011

Västkusten runt

idag vart Bell och jag på uppdrag; hämta min faster i Varberg. Plockade upp Bellan vid 13 och brummade upp med ett stop på MAX i Halmstad och sedan hann vi även med en fika på ett mysigt café. gottegrisar är vi!
Hämtade min faster på stationen och sedan hem igen. Vi är grymma på att hitta! :)

Ikväll har det varit mys med hela familjen plus min faster då. Firade min födelsedag lite grann så åt kalkonschnitzel från Ingelsta kalkon och potatisgratäng. Sedan mös hela familjen till Tinas jul med ben and jerry. Ni förstår, här svälter jag inte ;)

Nu ska jag bädda ner mig för att orka med de sista julklappsinköpen på väla imorgon med Cicci och Jocke!

Helsingborg

Just nu befinner jag mig i Helsingborg hos mina föräldrar och då kommer träningen tyvärr inte vara prio ett. Istället får ni läsa om allt det andra som jag tycker gör mitt liv lite extra värt att leva!

Började min vistelse med ett besök hos en av mina äldsta vänner, Issa och hennes sambo, Patrik. Åt god middag, kollade på film och gosade med deras underbara son, Neo. Han är så fin! Man vill bara ha en egen nuuuu men nej, det får nog vänta några år till ;) Har så mycket kvar att göra! Tur att man kan gosa med andras sålänge ;)


Deras fina pojke Neo och jag!

onsdag 21 december 2011

måndag 19 december 2011

Du mot digsjälv

Julschema på loket nu. Vilket betyder att måndagens bosupass byttes ut mot 1 timmes spinning. Hann tänka både den ena och den andra otrevliga tanken, den första var väl att jag aldrig mer ville äta mat. Väldigt moget... Efter några minuters resonerande i huvudet kom jag fram till att jag aldrig mer vill äta godis, för det är fan inte värt den energi man lägger ner för att träna bort det. (kommer väl att hålla ungefär en dag haha). Det var ett svettigt och bra pass där man endast fokuserade på sigsjälv. Som instruktören skrek, det är du mot digsjälv, ingen annan!! Funderade lite mer på det.. Tycker det är trist att folk orkar lägga ner negativ energi och uttrycka sig dumt om det jag gillar att göra. Acceptera den jag är och det liv jag valt att leva, precis som jag accepterar er!!!

Det är du mot digsjälv, ingen annan!

söndag 18 december 2011

Ännu en fantastisk helg

lider mot sitt slut. Igår hade vi avslutningsfest för klassen och några till = MEGAfest som spårade ur. blivande sskare på topp! Johanna och Rebecca hade fixat och donat så fint med hjälp av två engelska killar som var på besök. Hamnade på Statt och dansade så att fötterna nästan blödde = Johan fick bära mig hem haha. Förmiddagen mös jag med Johan&Dennis hos mig sen tittade Emma förbi för lite plugg. Kvällen har avslutats hemma hos Johan med uno-spelande och jag vann! :) Nu kryper jag ner under täcket och ser framemot morgondagen.Tack till alla mina fina vänner som är helt underbara. Jag kan inte säga det för ofta; jag är stolt över att få vara er vän!



Julklädd Sara redo för fest!

lördag 17 december 2011

Näringslära

Lånade hem en bok från skolan häromdagen, "Näringslära" av Ingrid Christenson och Ing-Marie Sundling.
Eftersom jag själv orkar hitta på något fyndigt att skriva om den kopierar jag från bokus:


"Boken Näringslära ger både grundläggande och fördjupande kunskaper och fungerar därför både för dem som är nybörjare och för dem som redan känner till en del om ämnesområdet.

Näringslära är ett område som är viktigt inom så vitt skilda yrken som för kockar, dietister och idrottare. Men eftersom näringslära är nyckeln till bra kosthållning och därmed en god hälsa är det också viktigt för den enskilde individen.
Boken Näringslära tar upp sambandet mellan kost och hälsa ur globalt, regionalt och individuellt perspektiv. Globalt behandlas olika orsaker till svält och undernäring. Regionalt fokuseras texten på friskvård och västvärldens hälsoproblem. Individuellt förtydligas vad som styr våra matvanor och kopplingen mellan mat, näring och energi samt vilken kost som är lämplig vid olika skeenden i livet.
Ett separat kapitel tar upp dietetik och beskriver specialkoster och koster vid särskilda behov.
Varje avsnitt om respektive näringsämne avslutas med basfakta, avsedda för repetition. Faktarutor, texten under rubriken "Bra att veta" och marginaltexter kan läsas som fördjupning.
Boken avslutas med livsmedelstabeller och näringsrekommendationer. Livsmedelstabellerna är ordnade efter matcirkelgrupperna."

 
Som skrivet handlar inte boken om att gå ner så mycket i vikt som möjligt eller ät detta eller detta. Utan ren fakta om vad de olika näringsämnena gör med kroppen och vad kroppen gör med näringsämnena. Tycker att den är lite tråkig att läsa så pärm till pärm, men att ta ett kapitel då och då är väldigt intressant. Speciellt gillade jag de kapitlen som handlade om kost vid olika sjukdomstillstånd! Kan man nog få bra nytta av!


lyckorus

lyckoruset som infinner sig efter ett bra pass är svårt att slå. Idag blev det pump-express (dvs, bodypump 30 min) och en timmes lågintensivt löpande (finns det ordet ens?) på bandet. 8 km av blod, svett och tårar! eller ja, svett iaf ;)

Nu: MAAAAT!! :(

Lördagsmorgon

Sitter och ska mysa till julkalendern med min frukost. Kvarg med hallon :) jag tror inte att ni förstår hur gott det är! Johanna tvärvägrade i början och nu älskar hon det!

fredag 16 december 2011

Säger hej

Efter ett sjukt svettigt spinningpass längtar min mage efter mat!! Blir ett restaurangbesök med mina fina

Fredag

taggar inför fredagen plugg med kaffe och gröt framför radiohjälpen. Nu spelar de Frank Sinatras - have yorself a merry little christmas. Julkänslan ligger högt just  nu och det gör ont i magen så mycket jag längtar hem och saknar mig familj! och JULMATEN! haha :)

torsdag 15 december 2011

powerpump

idag testade vi ännu ett nytt pass, kul kul! :) Blev powerpump. Kallas säkert för Bodypump på de flesta andra ställen :)  Jag tycker ändå att jag har en hyffsad styrka i mina armar, men idag vart det helt nya övningar så var lite vingligt och klent innan man tränat upp just de musklerna! ska bli spännande att se om träningsvärken kommer smygande imorgon, just nu känns det ok faktiskt..

Hälsa

Jag tror inte att jag hade mått så bra som jag gör om jag inte haft mina fantastiska vänner, min extra familj, här i karlskrona. De är små änglar som finns nere på jorden. De gör vardagarna lite glammigare och lite bättre och ja jag hade inte kunnat vara utan er! DET är hälsa!!!


Helt fantastiska människor, jag är stolt över att få ha er som vänner! <3

onsdag 14 december 2011

regnpromenad

idag kände Johanna och jag för att gå en promenad istället för gymmet. båda behövde lite frisk luft efter att ha suttit inne en hel dag med våra projektplaner. Det var bara det att det regnade liiiiite mer än väntat, så jag vart genomdräkt när jag väl var hemma! aja vad gör då, på med torra kläder och mys med en kopp the så är allt bra igen ;)

Vardagsliv

För mig känns vardagen lite extra lyxig när man tänder en massa ljus. Riktigt mysigt.

tisdag 13 december 2011

ombytta roller

sitter och äter min morgongröt (orkarintelagamat).. Gick på ett fantastiskt roligt afropass, förmodligen årets sista! Nu ska jag äta upp och gå över till J som ska färga mitt hår, igen.. rött håller sig inte så bra ;)

snart jullov!

Om en vecka tar jag jullov! heeelt fantastiskt underbart. längtar verkligen. Men känner att jag behöver tömma kyl/frys lite innan student som man är.. Morgonens gröt bytades ut mot något som är betydligt mycket godare. Hemmayoghurt på Kvarg (Kesella), Hallon, en skvätt funlight, en skvätt soyadryck med vaniljsmak och lite honung. riktigt gott!

måndag 12 december 2011

vecka 50

är det inte lite läskigt? att vi redan är inne i vecka 50? och tredje advent igår! Ojoj..


måste dock tillägga att vecka 49 var en bra träningsvecka, 6 träningsdagar. Inte fel! slutspurten nu innan jullovet, jag längtar redan till julbordet! Igår var det en fuska-dag för oss vilket innebar både donken, pizza och godis för mig ;) Helgen har bestått av massa fest på lördagen hos mig och avslutade hos Johan igår med spel och bra filmer. Underbart. Så nu har vi laddat batterierna för denna veckan och det är ju måndag = Bosu!

lördag 10 december 2011

Vad rädd om din hud!

Har testat en massa hudprodukter men det finns en lotion jag fastnat för. Nu när jag fyllde år köpte jag den till mig själv i födelsedagspresent och är precis lika nöjd som förrut. Biotherms Baume Corps, Oil Therapy. 290 kr på kicks. Den är verkligen superbra, absorberas snabbt så man slipper vara kladdig och äcklig. Huden blir len direkt och doftar gott!

Lördagsträning

Idag blev det ett vanligt gympass, men "överkroppsträning" dvs, Biceps, Triceps, Axlar, Mage och rygg. Lite lagom för helgen. Avslutade med 40 minuter Crosstrainer så nu kan jag vara ledig med gott samvete!


Ha en skön helg alla!

fredag 9 december 2011

Fredagsträning

Ikväll har vi kört 30 min core och 30 min spinning. Det blev ju inte av förra veckan så skönt att ha det avcheckat på listan. Nu sitter jag här och lökar i väntan på att bli lite hungrig. Vill duscha EFTER att jag fixat maten så att jag inte luktar matos (har lite fobi för det...) intressant fakta va? ;)

Ikväll blir det nog bara mys till idol med de bästa tjejerna. välbehövligt efter en stressig vecka!

Höstgryta

Ibland är jag grym. Som tidigare nämnt är jag inte superförtjust i recept och tar ofta vad jag har hemma. Idag blev det en höstinspirerad (jaja det känns som höst fortf.) fläskfilégryta. Såhär gjorde jag:

4 morötter, som jag kokade lite lätt
Champinjoner, rätt mycket som jag förstekte krispigt

Stek fläskfilébitarna och lägg i lite av svampen så att köttet får ta smak. Häll i ett paket Matlagningsgrädde (jag använde becel 7%). Krossa en svampbuljongtärning och strö över grädden. Tillsätt lite soya för sälta och andra kryddor som ni föredrar, jag använde en pepparmix. Lägg i resten av svampen/morötterna och värm upp det hela igen.

Till detta serverade jag bulgur och toppade med lite röd paprika. Riktigt gott!!





synd bara att bilden ser lite tråkig ut.. dumma iphone :/

torsdag 8 december 2011

Torsdagsmys

Från ingenstans har jag blivit en riktig thedrickare. Idag var jag sugen på att testa något nytt så det blev ett "orientalisk kanel". Passar bra nu i jul- och vintertider :)

Dagens träning

Idag körde vi ett pass Powertraining, det som vi gick på i Tisdags. Med all sin rätt var benen rätt möra efter gårdagens mördarpass, men lite träning är bättre än ingen!

Kaffe&Banan

Tryckte i mig en banan och häller i mig kaffe nu i hopp om att återfå lite energi så att jag orkar kvällens pass!

onsdag 7 december 2011

Utmana kropp&psyke

Idag har jag verkligen utmanat mig själv. När det gäller löpning har jag alltid varit KASS! Så idag tänkte jag ge mig på intervallträning och jag var så peppad. Snörade på löparskorna, pumpade igång musiken och satte igång. 1 timmes intervaller!!! Exklusive upp/nedvarvning på tjugo minuter! Jag är otroligt stolt över mig själv som faktiskt genomförde detta och ett stort tack till Johanna som stöttar mig och pushar! Frågan är väl bara om jag kommer ur sängen imorgon...

Nu ska jag tända massa ljus och bädda ner mig och se en bra film :)

Kaffepaus

Efter några timmars plugg behövde koffeindepåerna fyllas på. Inviger min nya bodumtermos. Visst är den läcker? :)

tisdag 6 december 2011

Hälsa

Hälsa är subjektivt. Ingen kan bestämma vad hälsa är eftersom det är så olika från individ till individ. Johanna och jag såg programmet på 3an, svenskars hemliga liv. Handlade idag om tre personer med tre olika sjukdomar/funktionsnedsättningar. Kvinnan var så lycklig när hon äntligen kunde använda sina ben igen och gå ut ur sitt hus.

Var glada för det ni har. Var extra glada och rädda om ni har en helt frisk kropp. Den är fantastisk och ska finnas med oss länge. Man tänker på det alldeles för sällan, men vad glad jag är att jag kan dansa till min favoritlåt, att jag kan gå helt själv i den fina naturen med underbara vänner. Det är alldeles för ofta som man ser folk misshandla sin kropp på olika vis. Var rädd om din kropp!!!

Tisdagsgodis

En godkänd Läkemedelberäkningstenta firade vi med Desperate Housewives och tisdagsgodis; melon!

Powertraining

Afropassets instruktör var sjuk idag, så de hade ersatt det med ett pass som hette Powertraining vilket beskrevs såhär;  Träning för alla, vi jobbar i stationer som utmanar kroppens muskler. Innehåller både styrka och konditionsövningar. På detta pass får du chansen att prova på den växande träningsformen Flowin samt Kettlebells.

Tyvärr var inte Flowin med idag som jag varit nyfiken på, men resten var riktigt roligt. Varje station var 40 sekunder och då gav man järnet. Kul att testa något nytt! 

Tisdag

ikväll ska Johanna och jag gå på Afropasset, känner att jag behöver släppa all spänning efter en lång dag i skolan!

måndag 5 december 2011

Måndag

vilket brukar innebära ett Bosupass och även så denna måndag. Bosu är ett pass där man arbetar med en bosuboll (det jag gör på bilden till höger -->). Kondition blandad med styrka och det är superroligt. Tycker jag iallafall :) Det är kul att gå dit varje vecka och se sina framsteg i form av viktökning (på stängerna!!!) och att man orkar mer och mer..

Ikväll blir det hemmamys tillsammans med Projektplansanvisningar. inte lika skoj kanske :)

Dagens middag

Gillar inte alls att följa recept, kan bero på att jag mest misslyckas med det. Jag tar var jag har och gör något av det. Idag blev det fläskfilé med morots, broccoli och blomkålsmos. Så gott!

Ny vecka, nya tag!

Hade en träningsfri helg (förutom allt dansande då;)). Igår hade vi en ät-vad-du-villdag vilket innebar hamburgare och lösgodis. riktigt riktigt gott, men får skärpa oss lite nu.
Satt och mös till julkalendern med kaffe och gröten imorse, vardagslyx :)


lördag 3 december 2011

Helgen

Idag skrev vi en tenta och ikväll blir det då såklart tentafest/födelsedagsfirande (för mig ;))! Vilket betyder att denna helgen inte kommer att innehålla så mycket träning, vi hörs igen på måndag!

fredag 2 december 2011

Fredagsmys

Vårt fredagsmys idag fick bli ananas. Såå gott!

Dagens träning

Idag var tanken att Johanna och jag skulle gå på 30 min Core och 30 min Spinning. Tyvärr var de passen inställda men vi var faktiskt duktiga och gick dit endå. Körde ett liknande pass; Kondition och Mag/Ryggträning. Smög även dit en övning för triceps och en för axlar så nu är jag redo för fredagsmys!

Vardagsträning / Planerad träning

Jag är absolut en förespråkare av vardagsmotion, dvs cykla till/från jobb etc. Ta trapporna istället för hissen, röra sig mer på jobbet. Tyvärr är vi inte så ofta i skolan vilket gör att man rätt ofta sitter still stora delar av dagen tillsammans med böckerna, därav mina ständiga besök till gymmet. Behöver komma ifrån och röra på mig. Har alltid haft jobb som innebar mycket rörelse, vilket jag tycker är bra och att man ska ta vara på det! Känner man att man inte har tiden att lägga på planerad träning, smyg då in träningen i vardagen istället! Finns inga ursäkter ;)

 trapporna istället för hissen! ;)

torsdag 1 december 2011

LCHF

Jahapp, vad äter man då när man inte får äta normal mat? Ikväll testade jag det klassiska, ägg och bacon. Mycket skeptisk, då bacon inte har varit min favorit. Men trots mina fördomar fick det bra betyg, baconen blev goda, krispiga och salta.. Nu ser ju bilden rätt flottig ut, men ja, det innehåller rätt mycket fett så är kanske inte så konstig.


Ägg och bacon tillsammans med lite naturell keso toppad med skuren kalkon och cocktailtomater. mumsmums

Thaisoppa

Blev otroligt sugen på thaimat idag men eftersom Johanna och jag har ett "vad" om att undvika ris, bulgur, pasta etc. så fick det bli thaisoppa. Minst lika gott. Du behöver:

* Kycklingfilé
* Wookgrönsaker (man kan ju göra egen mix.. men nja, så mycket energi orkar jag inte lägga ;))
* En burk kokosmjölk
* Röd curry-pasta

 

Dagens träning

har känt mig lite ur form i förmiddags, så vågade inte ta ut mig helt idag på gymmet.. men det blev trots allt;

* 10 min uppvärmning på Crosstrainer
* Benträning; framsida, baksida, utsida och insida. hela paketet med andra ord..
* Snabb promenad på löpbandet i 30 min med lutning

Var lite lagom trött efter det.. Nu blir det lunch och lite plugg! 

träningskompisen

Som ni kanske förstått tycker jag det är rätt skoj att läsa träningsbloggar för att få inspiration och för att bli peppad när man behöver det. Googlade lite och hittade något som heter: Träningskompisen. Helt perfekt, där det finns bloggar i olika under kategorier och man kan gå in och läsa om det man är intresserad av!